jump to navigation

Sa sundoi Jehojakimi: 3 muaj apo 3 muaj e 10 ditë?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

A sundoi Jehojakini mbi Jerusalemin për tre muaj (2 Mbretërit 24:8), apo për tre muaj dhe dhjetë ditë (2 Kronikave 36:9)?

(Kategoria: Është keqkuptuar qëllimi i autorit)

SĂ«rish kĂ«tu, ashtu siç e gjetĂ«m tĂ« njĂ«jtĂ«n sfidĂ« edhe Lexo mĂ« shumĂ« »