Ēfarë Besojnë Ungjillorët?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ēfarė e bėn tė dallueshėm Krishterimin Ungjillor? Kjo librushkė e cila lexohet kollaj shpjegon besimin bazė tė tė gjithė ungjillorėve. I mirė pėr studimė nė grupe tė vogla

Nga Andrea Anderson, 44 faqe,
Botuar ne shqip nga AEM-Misioni Ungjillor
nė bashkpunim me (HEP) Holbrooks Evangelical Publications, Coventry,UK
----------------------------------------------------------------------------------------------

Titulli i origjinalit:

What Evangelical Believe

Redaktoi origjinalin:

Andrew Anderson

Përktheu:

Florence Mene

Redaktoi:

Dan Baynes

Boton:

Holbrook Evangelical Publications

 

Parkgate Road

 

Coventry CV6 4GD

 

Angli

Përmbajtja

Parathënie

...........................................4

Ēfarë Besojmë Ne

...........................................6

1. Për Perëndinë

...........................................9

2. Për Biblën

..........................................13

3. Për Racën Njerzore

..........................................17

4. Për Zotin Jezus Krisht

..........................................21

5. Për Shpëtimin

..........................................25

6. Për Frymën e Shenjtë

..........................................29

7. Për Krishtin

..........................................33

8. Për Pagëzimin dhe Darkën e Zotit

..........................................37

9. Për të Ardhmen

..........................................41

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
©Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Asnjë pjesë e këtij botimi nuk mund të riprodhohet apo transmetohet në asnjë formë apo mjet, elektronik, apo  mekanik, duke përfshirë fotokopjimin, regjistrimin, apo ndonjë sistem maganizmi dhe rimarrjeje të informacionit në kompjuter, pa lejen me shkrim të botuesit.

Kryefaqja | Website | Kush Jemi | Ndihmesë | Të Rejat | Kontakt | Kërko