jump to navigation

Donacione

NĂ« qoftĂ« se “Krishterimi PĂ«rgjigjet” ju ka ndihmuar tĂ« gjeni pĂ«rgjigjet e pyetjeve tuaja, apo jeni bekuar nĂ«pĂ«rmjet punĂ«s tĂ« bĂ«rĂ« nĂ«pĂ«rmjet kĂ«saj shĂ«rbese, na mbĂ«shtetni me lutjet dhe donacionet tuaja. Edhe njĂ« shumĂ« e vogĂ«l ka pĂ«r tĂ« na ndihmuar pĂ«r tĂ« vazhduar me punĂ«n tonĂ« duke e pasqyruar kĂ«tĂ« faqe me artikuj tĂ« rinj.

Për momentin ne mund të pranojmë mbështetje financiare në dy forma:

1) Nëpërmjet PayPal:

2) Llogarisë Bankare: