jump to navigation

e-Drejta e Autorit

Në rradhë të parë do desha të falenderoj të gjithë (Autorët Kontribues), të cilët na dhanë të drejtën për të përdorur materialet e tyre, dhe gjithashtu të gjithë vellezrit dhe motrat në Krisht që mundësuan këto materiale në gjuhën shqipe. Këto materiale dhe informacione janë vendosur këtu nën dispozicionin tuaj për tu lexuar dhe për tju dhënë një informacion të bollshëm që?

“TĂ« jini gjitheherĂ« tĂ« gatshĂ«m t’u jipni pĂ«rgjigje çdo njĂ«rit qĂ« kĂ«rkon nga ju shpjegime pĂ«r shpresĂ«n qĂ« ju keni” (1 Pjetrit 3:15).

Ju jeni mëse të mirëpritur që ti printoni, kopjoni materialet që gjënden në këto faqe për përdorimin tuaj personal, për studime të ndryshme apo ti ndani ato me miqtë tuaj nëpërmjet emailit (Për sa kohë sa nuk i shtoni apo i hiqni ndonjë gjë prej tyre, dhe burimi nga është marrë artikulli është i përmëndur). Dhe nëse keni ndonjë pyetje apo koment, ju lutemi të na kontaktoni.

Mateu 10:8 Shëroni të sëmurët, pastroni lebrozët, ngjallni të vdekurit, dëboni demonët; falas morët, falas jepni.

Përdorimi apo kopjimi i këtyre materialeve për arsye përfitimi, ose përdorimi i tyre në faqe të ndyshme është rreptësisht i ndaluar. (Në qoftë se do kishit dëshirë të informonit njerzit rreth artikujve tanë krijoni një link të artikujve në faqen tuaj).

MegjithĂ«se kĂ«to materiale janĂ« pĂ«r pĂ«rdorimin e tĂ« gjithĂ« vizitorĂ«ve tanĂ«, kjo nuk do tĂ« thotĂ« qĂ« ato mund tĂ« pĂ«rdoren pĂ«r arsye pĂ«rfitimi, apo vendosen nĂ« uebsite tĂ« ndryshme (apo tĂ« bĂ«hen pronĂ« e kujdo), sepse kjo do ishte e padrejtĂ« kundra nesh dhe jush gjithashtu. Prandaj, do t’ju kĂ«rkonim qĂ« nĂ«se keni nevojĂ« qĂ« tĂ« pĂ«rdorni materialet e faqeve tona, nĂ« rradhĂ« tĂ« parĂ« tĂ« na kontaktoni dhe shpjegoni arsyen tuaj. Do kishim dĂ«shirĂ« tĂ« dĂ«gjonim prej teje.