jump to navigation

Malet e vetëdijshme?

Postuar tek: Kundërtheniet Kuranore

Si mundet malet njĂ«kohĂ«sisht tĂ« “refuzojnĂ« dhe pranojnĂ«” dhe “tĂ« ndiejnĂ« frikĂ«” siç Sure 33:72 thotĂ«?