jump to navigation

27. A rrjedh Jezusi nga Solomoni apo Natani?

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël më: 08, 10, 2010

A rrjedh Jezusi nga Solomoni (Mateu 1:6) apo nga Natani (Luka 3:31), të cilët janë të dy bijtë e Davidit?

(Kategoria: Është keqkuptuar përdorimi i hebraishtes)

Kjo Ă«shtĂ« drejtĂ«pĂ«rdrejt e lidhur me ‘mospĂ«rputhjen’ numĂ«r 26. Pasi treguam qĂ« Mateu i jep gjenealogjinĂ« e Jozefit dhe Luka jep atĂ« tĂ« MarisĂ«, Ă«shtĂ« e qartĂ« qĂ« Jozefi ka prejardhjen nga Davidi pĂ«rmes Solomonit dhe Maria pĂ«rmes Natanit.

Share|