jump to navigation

Njëqind e një pyetje – Njëqind e një përgjigje

Postuar tek: Mospërputhjet në Bibël

Këtu po shtrojmë 101 përgjigje ndaj 101 pyetjeve që autori Shabir Ali i ka shtruar në librin e tij të quajtur “101 mospërputhje të qarta në Bibël”, gjë që edhe shumë islamistë në botë kudo i prezantojnë këto çështje, gjoja se librat e Biblës kanë kundërthënie, andaj edhe Bibla s’është e frymëzuar nga Zoti, por është ndryshuar dhe përshtatur nga të krishterët dhe hebrenjtë.