Të rejat e faqes

Këtu do të gjeni më të rejat rreth faqes sonë. Për ēdo ndryshim apo shtesë të artikujve do ju njoftojmë nëpërmjet kësaj faqeje.

2009 | 2008 | 2007 | 2006


8.Dhjetor.2009
Tek Dėshmi Personale u shtua libri Veli i Grisur "Njė best-seller i dėshmisė sė Gulshan Ester". Dhe sė fundmi artikulli Martesat brenda tė njėjtit seks, 7 arsye kundėr i shkruar nga Pastor Akil Pano u shtua nė faqe.

16.Nėntor.2009
Disa kapituj tė librit "Doktrinat e Biblės: Besimet Themelore", u shtuan nė faqe, ku mund tė tjerash mund tė lexoni 1) Pendimi 2) Besimi 3) Ripërtërirja 4) Shfajsimi 5) Shenjterimi 6) Birësimi 7)  Shpengimi 8) Lutja. Dhe se fundmi Pėrmbushen fjalėt e Jezusit u shtua tek seksioni "Kush ėshtė Jezusi?".

4.Nëntor.2009
Disa kapituj të librit "Martesat bëhet në qiell" u shtuan te seksioni i Biblotekës ku ndër të tjerash mund të lexoni 1) Dashuria në familje 2) Po fëmijët? 3) Ku të jetojmë? 4) Ēfarë të japim? 5) Si të japim?
 

16.Tetor.2009
Disa kapituj të librit "Doktrinat e Biblës: Besimet Themelore", u shtuan në faqe, ku mund të lexoni 1) Origjina e mëkatit 2) Realiteti i mëkatit  3) Natyra e mëkatit 4) Shtrirja e mëkatit 5) Rrafshet e mëkatit 6) Ndëshkimi i mëkatit.

19.Shtator.2009
Një libër u shtua tek seksioni i bibliotekës "Pyetjet Përfundimtare" i shkruar nga John Blanchard,  . Dhe së fundmi tek "Vështirësitë Biblike" u shtua artikulli "Kush e arrestoi Jezusin?".

22.Gusht.2009
Disa kapituj të librit "Martesat bëhet në qiell" u shtuan te seksioni i Biblotekës ku ndër të tjerash mund të lexoni 1) Martesat bëhen në qiell 2) A na nevojitet martesa? 3) Sa duhet të zgjatë martesa? 4) Si gjendet partneri?, dhe së fundmi tek seksioni "Humoristik" u shtua "I Krishteri dhe Berberi ateist."

7.Gusht.2009
Tek seksioni i "Lutjes" ne kemi bërë të mundur të edhim disa kapituj të librit "Ndryshoje Botën me anë të lutjes" ku ndër të tjerash mund të lexohen 1) Ti mund të shpartallosh dhe të lidhësh Satanin 2) Lavdërimi yt mund të dëbojë Satanin 3) Premtimi është për ty 4) Elia ishte si ty 5) Perëndia dëshiron që ti t'i përgatisësh rrugën 6) Si të përgatisësh rrugën e Zotit?, dhe së fundmi Të jetosh një rizgjim.

13.Korrik.2009
Tek artikujt parathënës u shtua artikulli "Patriotizmi i vërtetë" nga Letrat e Xhon Njutonit. Janë dy kulte që shkojnë derë më derë: Mormonizmi dhe Dëshmitarët e Jehovait. Ata thonë se janë fe të krishtera, por ata nuk janë, arikulli Paralajmërim! ju jep një ide më të gjërë rreth kësaj ēështje. Tek "Vështirësitë Biblike" u shtua artikulli A kanë mëkatuar të gjithë njerzit apo jo? dhe së fundmi tek "Hyjnia e Jezusit" u shtua artikulli Identiteti i Jezusit sipas Biblës. (format pdf)

1.Korrik.2009
Disa kapituj ju shtuan librit "Ēfarë Besojnë Ungjillorët?", kur nder të tjerash mund të lexoni 1) Për Zotin Jezus Krisht 2) Për Shpëtimin 3) Për Frymën e Shenjtë 4) Për Krishtin 5) Për Pagëzimin dhe Darkën e Zotit 6) Për të Ardhmen

19.Qeshor.2009
Dy artikuj u shtuan tek rubrika e Pyetje&Përgjigje, i pari është I besoj Jezusit, por si mund ta di që jam i shpëtuar? dhe i dyti, Kush është Shpirti i Shenjtë?. Tek sekrioni humoristik u shtuan 1) CV e Jezus Krishtit 2) 10 Arsye pse nuk lahem, dhe së fundmi tek Hyjsia e Jezusit u shtua artikulli Perëndishmëria e Jezus Krishtit.

8.Qeshor.2009
Disa kapituj të librit "Jezusi më shumë se Profet", u shtuan në faqe, ku mund të tjerash mund të lexoni  1) Dinamika e dashurisë 2) Unë kisha gjetur burimin e jetës 3) Të gjithë do t'i bëjnë nderimet Jezusit 4) Unë isha falur 5) Gëzimi që kam gjetur 6) Ēdo gjë ndryshoj

24.Maj.2009
Tek rubrika e "Krishterimit"  u shtuan disa kapitujt të librit Ēfarë besojnë Ungjillorët ku ndër të tjerash mund të lexoni 1) Ēfarë besojmë ne 2) Për Perëndinë 3) Për Biblën 4) Për Racën Njerzore, një libër që flet për atë ēka e bën të dallueshme krishterimin ungjillor, nga besimet e tjera. Dhe së fundmi tek rubrika "Dëshmi Personale" u shtua një kapitull të Librit "Jezusi më shumë se Profet", ku mund të tjerash mund të lexoni 1) Gulami i vjetër ka vdekur.

28.Prill.2009
Tek rubrika e Bibliotekës u shtuan librat "Abetare e dishepullizimit" [pjesa 1] [pjesa 2] [pjesa 3] [pjesa 4] të shkruajtura nga David Hosaflook. Dhe së fundmi tek rubrika e "Krishtërimit" u shtua artikulli A duhet të shkojë një i krishterë ushtar? një përzgjedhje e shkurtër për atë ēka na mëson Bibla rreth kësaj ēështje.

12.Prill.2009
Dy libra u shtuan tek seksioni i Bibliotekës 1) Le t'ju prezantoj me Biblën. Le ta zëmë se keni lexuar shumë pak nga Bibla. Nuk jeni familiarizuar me Biblën, por dëshironi të mësoni rreth saj. Ky libër është shkruar që t'ju ndihmojë të mësoni rreth Biblës me përshkrime të lexueshme dhe të kuptueshme, që trajtojnë tamam thelbin e ēështjes. Dhe Ēfarë thotë Bibla për jetën e perjetshme? Ky studim nuk do të ketë komentime të njerëzve lidhur me Biblën; përkundrazi, do të mësosh se ēfarë thotë Bibla vetë! Kjo ide përputhet bukur me fjalët që tha Jezusi: "Kërkoni Shkrimet, sepse mendoni të keni nëpërmjet tyre jetën e përjetshme dhe ato janë këto që dëshmojnë për mua" (Gjoni 5:39).

28.Mars.2009
Tek Studime Biblike 5 kapituj ju shtuan librit "Kundërshto Djallin" ku ndër të tjerash mund të lexohen Kreu 6, Kreu 7, Kreu 8, Kreu 9, Kreu 10, i cili është një studim i luftës shpirtërore të besimtarëve me Satanin. Tek "Artikujt Parathënës" u shtua "Letra e dashurisë së Atit nga Zanafilla tek Zbulesa" Dhe së fundmi ne kemi bërë të mundur të edhim disa kapituj të librit "Ndryshoje Botën me anë të lutjes" ku ndër të tjerash mund të lexohen 1. Një zinxhir lutjesh 2. Të mbjellësh me lot 3. Agjërimi forcon lutjen 4. Autoriteti i lutjes 5. Autoriteti i besimit 6. Prova.

14.Mars.2009
Tek seksioni i "Lutjes" ne kemi bërë të mundur të edhim disa kapituj të librit "Ndryshoje Botën me anë të lutjes" ku ndër të tjerash mund të lexohen 1). Një autoritet në dispozicioni Tënd 2). Jezusi lutet për ty 3). Shoku i lutjes jeton në Ty 4). Ndihma e engjëjve 5). Me anë të lutjes arrin tek Perëndia 6). Hyrje e lirë 7). Mbreti të ofron ēelësat. Dhe së fundmi tek Studime, 5 kapituj ju shtuan librit "Kundërshto Djallin" ku ndër të tjerash mund të lexohen Kreu 1, Kreu 2, Kreu 3, Kreu 4, Kreu 5. i cili është një studim i luftës shpirtërore të besimtarëve me Satanin.

13.Shkurt.2009
Tek seksioni i "Lutjes" ne kemi bërë të mundur të edhim disa kapituj të librit "Ndryshoje Botën me anë të lutjes" ku ndër të tjerash mund të lexohen 1) Perëndia dëshiron që ti të lutesh 2) Perëndia po të përgatit korrjen 3) Ti ke nevojë për një fuqi që nuk e imagjinon, dhe se fundmi tek seksioni i "Hyjësi e Jezus Krishtit" u shtua libri A është Jezusi Zot? që është pergatitur nga një leksion për trupin mësimor dhe studentët e universitetit shtetëror të Moskës në ish - B.S. shkruar nga John Meisell.

Kryefaqja | Website | Kush Jemi | Ndihmesë | Të Rejat | Kontakt | Kërko