jump to navigation

Rreth Shpëtimit

Postuar tek: Rreth Shpëtimit më: 05, 5, 2010

Pyetje Përgjigje të cilët dalin rreth krishterimit dhe për sa i përket rrugës që Perëndia ka përgatitur që njerzit të shpëtohen

 

Materiale Ndihmuese:

Share|