jump to navigation

Adami & Eva

Postuar tek: Humor

NjĂ« ditĂ« Adami u ulĂ« jashtĂ« kopshtit tĂ« Edenit pak pasi kishte ngrĂ«nĂ« mollĂ«n, dhe mendonte rreth mashkullit dhe femrĂ«s. Duke parĂ« lart nĂ« qiell ai tha, “MĂ« falni Zot, a mund tju bĂ«j disa pyetje?”

Zoti ju pĂ«rgjigj, “Vazhdo Adam por shpejto. Kam njĂ« botĂ« pĂ«r tĂ« krijuar.”

Dhe Adami tha, “Kur ju krijuat EvĂ«n, pse e bĂ«re trupin e saj aq lakmues dhe tĂ« Ă«mbĂ«l ndryshe nga e imja?

“E bĂ«ra kĂ«tĂ«, Adam, qĂ« ju mund ta dashuroni atĂ«.”

“Oh, mirĂ« atĂ«here, pse i dhatĂ« asaj, flokĂ« tĂ« gjata, ndriçuese, dhe tĂ« bukura, dhe jo mua?”

“E bĂ«ra kĂ«tĂ«, Adam, qĂ« ju mund ta dashuroni atĂ«.”

“Oh, mirĂ« atĂ«here, pse e bĂ«re atĂ« aq budallaqe? Sigurisht qĂ« unĂ« mos ta dashurojĂ« atĂ«?”

“MirĂ« Adam, Jo. E bĂ«ra kĂ«tĂ« qĂ« ajo tju dashurojĂ« juve.