jump to navigation

Fetë dhe Kultet

Postuar tek: Fetë & Kultet

Mateu 24:24 Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.

Kultet janë pjesë e sistemit tonë. Ata janë gjithandej. Disa nga kultet janë me një rritje të gjëre e disa jo, por të gjithë janë të rremë. Disa prej tyre janë magjepsës në mënyrën se si organizatat e tyre operojnë, dhe besojnë. Mësoni më shumë në artikujt e mëposhtëm, se cilat janë karakteristikat e një kulti dhe nga ndryshojnë ata nga krishterimi parimor.

Grupet Fetare

Karakteristikat

PĂ«r njĂ« informacion mĂ« tĂ« gjĂ«rĂ« rreth grupeve fetare, do ju inkurajonim tĂ« lexonit librin “Mashtruesit” nga Josh McDowell dhe Don Stewart.