jump to navigation

Fundi i Botës

Postuar tek: Humor

PerĂ«ndia thirri Bill Klinton, Boris Jelsin, dhe Bill Gate nĂ« njĂ« konferencĂ«. Dhe kur ata tĂ« gjithĂ« ishin aty, PerĂ«ndia tha: “Kam lajme tĂ« mira dhe lajme tĂ« kĂ«qia”. Lajmi i keq Ă«shtĂ« se Ă«shtĂ« mbushur kupa me gjithçka qĂ« po ndodh nĂ« TokĂ«, kĂ«shtu kam vendesur ta shkatĂ«rroj. Lajmi i mirĂ« Ă«shtĂ« se po ju jap njĂ« jave paralajmĂ«rim.

KĂ«shtu, Bill Klinton thirri nĂ« njĂ« seancĂ« tĂ« gjithĂ« antarĂ«rĂ«t e kongresit dhe tha. “Kam lajme tĂ« mira edhe lajme tĂ« kĂ«qia”. Lajmi i mirĂ« Ă«shtĂ« se ka njĂ« PerĂ«ndi. Lajmi i keq Ă«shtĂ« se Ai do tĂ« shkatĂ«rrojĂ« TokĂ«n nĂ« njĂ« javĂ«”.

Boris Jeslin thirri nĂ« njĂ« mbledhje PartinĂ« Komuniste dhe tha. “Kam lajme tĂ« kĂ«qia edhe mĂ« tĂ« kĂ«qia”. Lajmi i keq Ă«shtĂ« se ka njĂ« PerĂ«ndi nĂ« fund tĂ« fundit, por mĂ« e keqja Ă«shte se Ai do tĂ« shkatĂ«rroj TokĂ«n nĂ« njĂ« javĂ«”.

NdĂ«rkohĂ« Bill Gate thirri tĂ« gjithĂ« programuesit, ekspertĂ«t e marketingut, dhe tĂ« gjithĂ« drejtuesit e tij se bashku dhe ju tha: “Kam lajme tĂ« mira, por edhe mĂ« tĂ« mira. Lajmi i mirĂ« Ă«shtĂ« se PerĂ«ndia mendon se unĂ« jam njĂ« nga 3 personat mĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishĂ«m nĂ« TokĂ«. Kurse lajmi mĂ« i mirĂ« Ă«shtĂ« se skemi pse ta rregullojmĂ« Windows 95.”