jump to navigation

Kontradita dhe Errore në Bibël?

Postuar tek: Kontradita dhe Errore në Bibël?

Të ashtëquajturat kontradita apo errore Biblike nuk janë ndonjë gjë e re për apologjetët e krishterë, apo kritikët e Biblës. Bibla është vazhdimisht e sulmuar dhe të krishterët duhet të dinë t’ju japin një përgjigje gjithësecilit që pyet (1 Pjetri 3:15). A ka me të vërtetë ndonjë kontraditë Biblike? Lexoni më shumë në artikujt në vijim.

Në qoftë se pyetjet tuaja nuk janë të përgjigjura në një nga artikujt e mëposhtëm, atëhere mos ngurroni të na e bëni të ditur duke na dërguar një email. Ne do të bëjmë të pamundurën t’ju përgjigjemi me korrektsi dhe vendosmëri.


Lexime me Interes: