jump to navigation

Përgjigjet për Dëshmitarët e Jehovait

Postuar tek: Pergjigjet per Deshmitaret e Jehovait

Nga
Mike Brown
Korçë, maj 1995

Dëshmitaret e Jehovait Përgjigje ndaj Dëshmitarëve të Jehovait. Vepër polemike kundër gabimeve të Dëshmitarëve të Jehovait. Shkruar në një mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë.Nga Mike Braun, 64 faqe,
Botuar ne shqip nga AEM-Misioni Ungjillor

PĂ«rmbajtja

Hyrje ………..1
1. Historia e sektit DĂ«shmitarĂ«t e Jehovait ………..2
2. ProfecitĂ« false tĂ« DJ-ve ………..4
3. Bibla nĂ« pĂ«rkthimin Bota e Re ………..8
4. HyjĂ«sia e Krishtit ……….12
5. Fryma e ShenjtĂ« Ă«shtĂ« Person Hyjnor ……….19
6. Trinia ……….22
7. Emrat e PerĂ«ndisĂ« nĂ« BibĂ«l ……….25
8. Emri i Jezusit nĂ« librin e Veprave ……….28
9. Rinjgjallja trupore e Krishtit ……….31
10. ShpĂ«timi nĂ« sajĂ« tĂ« hirit dhe tĂ« shpallurit tĂ« drejte me anĂ« tĂ« besimit ……….38
11. A mund ta adhurojmĂ« e t’i lutemi Jezusit? ……….43
12. A do tĂ« jemi tĂ« vetĂ«dijshĂ«m pasi tĂ« vdesim? ……….45
13. VetĂ«m 144.000? ……….52
14. Po Ferri? ……….57

Nëse këto fjalë ju kanë shtyrë të mendoni mbi problemet e shpirtit, ju ftojme të na shkruani, dhe do të na vijë mirë t’ju ndimojmë.

Albanian Evangelical Mission
29 Bridge Street, Penybryn, Wrexham LL13 7HP,
Britania e Madhe.
email: office [©] aemission.org (Shënim)