jump to navigation

Le t’ju prezantoj me Biblën

Postuar tek: Le t'ju prezantoj me Biblën

Nga
William MacDonald

Le ta zëmë se keni lexuar shumë pak nga Bibla. Nuk jeni familiarizuar me Biblën, por dëshironi të mësoni rreth saj. Ky libër është shkruar që t’ju ndihmojë të mësoni rreth Biblës me përshkrime të lexueshme dhe të kuptueshme, që trajtojnë tamam thelbin e çështjes.

1. BIBLA SI E TËRË

2. DHJATA E VJETËR

3. DHJATA E RE